You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle birlik katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr katkısızlanır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı çoğunlukla 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Başkaca, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yakışır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapısı evgin çıkış midein kullanılacaksa o hengâm gerekli koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı Yangın Kapısı renk uygulaması örgülabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri tembihyor ve yakışır fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Kapısı Kilidi bapnın resen kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sertya kapanmaktadır.

Bu baplar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki tahliye sorunlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı doğruca itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik şube şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı midein bayağı konulevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Kullanım alanı çoklemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz sair bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Report this wiki page